21. 08. 2021
|
Čas přípravy:  30 min
|
Počet porcí:  4

Krém s podzimními jablky

Ingredience

  • 200 g smetany ke šlehání Tatra,
  • 250 g tučného tvarohu Tatra,
  • 100 g kokosového cukru,
  • semínka z vanilkového lusku,
  • 2 hrnky oloupaných a nakrájených jablek,
  • 1/2 hrnku jablečné přesnídávky,
  • 50 g sušenek,
  • oříšky na ozdobu.

Postup

  1. Smíchejte nakrájená jablka s jablečnou přesnídávkou.
  2. Smetanu na šlehání vyšlehejte do tuha, přidejte třtinový cukr, tvaroh, semínka z vanilkového lusku a vyšlehejte dotuha.
  3. Na dno misky nebo větší sklenice postupně vrstvěte nalámané sušenky, jablka s jablečnou přesnídávkou a krém. Vrstvy takto střídejte, dokud máte dostatek surovin.
  4. Ozdobte oříšky.
  5. Dobrou chuť!

Videorecept

Použité produkty

Smetana ke šlehání 30% 200g

Více >

Tato webová stránka používá cookies

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Poučení o zpracování osobních údajů.

Funkční

Nutné cookies pomáhají, aby byla webová stránka použitelná tak, že umožní základní funkce jako navigace stránky a přístup k zabezpečeným sekcím webové stránky. Webová stránka nemůže správně fungovat bez těchto cookies.

Analytické

Statistické cookies pomáhají majitelům webových stránek, aby porozuměli, jak návštěvníci používají webové stránky. Anonymně sbírají a sdělují informace.

Marketingové

Marketingové cookies jsou používány pro sledování návštěvníků na webových stránkách. Záměrem je zobrazit reklamu, která je relevantní a zajímavá pro jednotlivého uživatele a tímto hodnotnější pro vydavatele a inzerenty třetích stran.