- 200 g smetany ke šlehání Tatra,
- 250 g tučného tvarohu Tatra,
- 100 g kokosového cukru,
- semínka z vanilkového lusku,
- 2 hrnky oloupaných a nakrájených jablek,
- 1/2 hrnku jablečné přesnídávky,
- 50 g sušenek,
- oříšky na ozdobu.
Krém s podzimními jablky
Ingredience
Postup
- Smíchejte nakrájená jablka s jablečnou přesnídávkou.
- Smetanu na šlehání vyšlehejte do tuha, přidejte třtinový cukr, tvaroh, semínka z vanilkového lusku a vyšlehejte dotuha.
- Na dno misky nebo větší sklenice postupně vrstvěte nalámané sušenky, jablka s jablečnou přesnídávkou a krém. Vrstvy takto střídejte, dokud máte dostatek surovin.
- Ozdobte oříšky.
- Dobrou chuť!